Budgetskema til Gratis Download

Vi har fået rigtig mange henvendelser, fra folk som har været rigtig glade for vores artikel om hvordan man laver et budget. I artiklen var der også to links til et lidt mere avanceret budgetskema og et simpelt budgetskema, som man kunne downloade. Vi havde dog sat en kode på (og glemt hvad koden var), så derfor henvendte mange sig for at få koden.

Download gratis budgetskema

Nu har vi i stedet lavet to nye budgetskemaer; igen et avanceret og et simpelt skema. Denne gang uden kode på og tilpasset til et ordenlig udskrift.

I det simple budgetskema skal du bare udfylde dine udgifter pr. måned. Herefter regner den ud hvad du har til rådighed pr. måned og år.

I det avancerede skema, kan du måned for måned se om du vil komme til at mangle penge – f.eks. hvis du har en måned med ekstra mange udgifter. Du ved derfor på forhånd hvor meget der skal “spares op” til denne måned. Til gengæld kræver skemaet lidt flere indtastninger. Det anbefales at du ligger udgifterne ind i den måned de skal betales med det beløb de skal betales med og altså ikke dividere beløbet ud på hver måned. Herved får du det bedste overblik i dit husholdningsbudget.

Downloads

Hvis du er helt grøn når det kommer til budget, anbefaler vi at du læser vores gennemgang af hvad et budget er.

Du må meget gerne skrive en kommentar, hvis du har forslag til forbedringer eller mangler i skemaerne.